Dostava in prevzem

Ponudnik zagotavlja dostavo blaga, kupljenega v spletni trgovini le na naslove v Republiki Sloveniji. 

Osebni prevzem naročenega blaga je mogoč na sedežu podjetja: IOC Zapolje I 31, 1370 Logatec. 

Dostavo opravlja s strani ponudnika izbrana dostavna služba. V času veljavnosti teh pogojev je to družba Pošta Slovenije, SŽ Express in Gold Express. Dostava se vrši skladno s pogoji poslovanja izbrane dostavne službe.

Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito ter pri tem za kupca ne bodo nastali dodatni stroški.

Naročeno blago bo izročeno v dostavo praviloma naslednji delovni dan po prejemu naročila ter plačila oz. prejemu naročila, v kolikor je dogovorjeno plačilo z odlogom.

Za posamezno blago lahko veljajo posebni pogoji ali roki dobave, če je tako navedeno ob predstavitvi artikla v spletni trgovini.

Ponudnik bo vso naročeno blago praviloma odpremil hkrati v roku, ki velja za artikel, ki ima najdaljši rok dobave. Ponudnik si pridržuje pravico brez dodatnega stroška za kupca naročilo odposlati v več pošiljkah hkrati ali zaporedoma.

Kupec z oddajo naročila soglaša, da je seznanjen, da mora ponudnik za potrebe izpolnitve oddanega naročila dostavni službi sporočiti kupčev naslov. Kupec ob oddaji naročila soglaša, da sporoči ponudnik dostavni službi za lažjo dostavo tudi kupčevo telefonsko številko.

Poštnina za vsa naročila do 100€ znaša 4,5€ + DDV, za naročila nad 100€ pa je BREZPLAČNA.